Tänään on 21.08.2018 05:20 ja nimipäiviään viettävät: Soini, Veini ja Sven. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI

Hae blogeista

li-arrow.gif Hae uutisista sanalle rp


Juha Sipilä -

Arvoisa puoluekokousväki, Tervetuloa legendaariseen Kainuuseen, tämä oli ensimmäiset 20 vuotta minunkin kotimaakuntani. Vaaramaisemat ovat syöpyneet jonnekin syvälle sisuksiin. Jos keskustalaiset saavat valita yhden maakuntalaulun omansa rinnalle, se olisi ilman muuta tuo äsken kuulemamme Nälkämaan laulu. Tämä kuvaa jotenkin syvästi keskustalaista sielun maisemaa, sitä mitä me kaikki olemme. Me keskustalaiset olemme tekijöitä. Me olemme valmiit käärimään hihat silloin, kun...


blogivirta.fi
Pois työpöydältä -

Facebook muistutti, että eilen kymmenen vuotta sitten olin ihmetellyt kenen "Kontiolan anteeksipyyntö" pitäisi hyväksyä. Tätä asiaa ei Google ole unohtanut, STT:n kautta tehty "nyörä anteeksipyyntö" liittyi Kehittyvien Maakuntien Suomeen ja sen perustamisvaiheisiin. Tuolloin keskustapuolueen kehittömispäällikkönä toiminut Kontiola kytki vaalirahoituskohun suoraan Suomen Keskustaan. "Nöyrässä anteeksipyynnössä" Kontiola ei pyydä anteeksi toimintaansa, vaan yrittää...


blogivirta.fi
Arde arvioi -

Kuopiolais-espoolaista yhteistyötä Uuden Englannin IPAn parissa, 5,5%. Suhteellisen samea, ei kuitenkaan aamiaismehutasoa. Maku hieman yrttinen, ei riittävän raikas eikä mehumainen. Katkeroa on mukavasti keskimääräistä enemmän, mutta tuoreus tässä varmaan jo jäänyt taakse. NEIPA on säälimätön tyyli, hiilihappoakin on liikaa. Willi Wäinö, 5.4.2018.


blogivirta.fi
Ilkka Luoma -

Suomessa nousee sosiaalisessa mediassa voimalla 7-kansanliike. Seitsemän on spontaani voima, joka julkistaa avoimesti kantansa äänestyskopista – otetaan valokuva äänestyslipukkeesta, jossa on numero 7 – oikeaoppisesti piirrettynä. Tämä on yksityisen henkilön avoin vaalijulkisuus, jossa viestitään omaa vakaata kantaa seuraavaksi Suomen presidentiksi. 7-kansalaisliike haluaa vahvan presidentin, kuten kansakuntakin – tutkittaessa asiaa … [1 Nyt ratkaistaan Suomen tulevaisuus –...


blogivirta.fi
Ilkka Luoma -

Vaalitaistelijat 2012 ja 2018 Paavo lupasi taistelua paikasta presidentin linnaan, jos ja kun hän tulee kehiin. Nyt ollaan kehissä ja Paavo Väyrynen otti räväkästi esille kolme erityiskysymystä, jotka ovat kansakunnallamme kipinöiviä ja aiheuttavat paljon puhetta ja väittelyä. Väyrynen avasi pelin ja laittoi kipupisteet pöydälle kansan nähtäviksi --- Yle haastatteli Väyrysen 8.1.2018 [1 – Paavo oli ensimmäinen haastateltava, ja sillä on hyvät ja huonot puolensa. Paavo toi...


blogivirta.fi
lulx! -

If choose to put in your guides manually you are able to do so using the Manual Set up hyperlink inside the Members Areas. Run WoW and examine the addons listing by clicking "Addons" on the character choose screen. Carbonite ought to be shown. Log in with the registered character. Check the model number in the Carbonite minimap button tooltip. following up on arnis' tutorial on HOW to get addons working in the first place, and since it isn't as straightforward to seek out secure addons for...


blogivirta.fi
Sukututkijan loppuvuosi -

Kodin kuvasto 48-49/1917 Jo perinteiseen tapaan itsenäisyyspäivän kunniaksi vuoden aikana löytynyttä tai syntynyttä opinnäytettä (ja vähän muutakin tutkimusta) itsenäisyyden ajasta Edeltävästä ajasta aloittaen  Grahn, Arja; Pulkkinen, Lahja; Vallinkoski, Susanna:  Sairaanhoitajan työnkuvan kehittyminen : -historiallinen kirjallisuuskatsaus Sarkio, Maria: Sairaanhoitajaksi kasvattaminen : Sairaanhoitajakoulutus ja siinä käytetyt oppikirjat Suomessa vuoteen 1967 asti Kivinen...


blogivirta.fi
Lapin vihreät - Vihreän liiton Lapin piirijärjestö -

              Lapin Vihreät hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen – hakuaikaa 22.9. klo 16 asti.   Hakuilmoitus Lapin Vihreät ry hakee järjestökokemusta omaavaa, oma-aloitteista toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Lapin Vihreät ry on Lapin vaalipiirin Vihreä liitto rp:n piiriyhdistys. Alueellamme toimii viisi paikallisyhdistystä sekä Lapin Vihreät naiset ja Lapin Vihreät nuoret […]


blogivirta.fi
Isku vasemmalta! -

Asus Zenfone Z010d - Tak puas hanya dengan menguasai pasar komputer, rupanya Asus juga terus mencoba peruntungannya di pasar smartphone. Sebab Asus memang tergolong cukup rajin dalam merilis produknya, dan salah satu dari sekian banyak produk terbaiknya ialah Asus Z010d, hp inihadir dengan membawa spesifikasi cukup gahar, terutama baterai dengan kapasitas yang super besar. Baterai memang menjadi sektor yang paling diunggulkan pada smartphone ini, sebab Asus Z010d juga memang masuk kedalam...


blogivirta.fi
Jagen renessanssi - Kaikki mitä sinun tulee tietää -

Oikeaan palkkiin on lisätty, että pitäisikö Perussuomalaiset rp:lle antaa anteeksi. Vastausaikaa myöhään vaalipäivään asti. Jos kyselystä puuttuu vastausvaihtoehtoja, niin kommentteihin heittoa ja ehkä lisäillään.


blogivirta.fi
Isku vasemmalta! -

Harga Samsung A3 2015 -  Smart phone ini hadir dgn sekian banyak penambahan feature sedang penampilan yg lebih elegant, awal yg pada awal mulanya cuma memanfaatkan material logam saja, namun waktu ini A3 2015 asal Samsung ini tambah telah dipadukan bersama material kaca maka lebih kelihatan kemewahannya. dipasarkan bersama tarif yg lebih mahal mulai sejak sambungan pada awal mulanya, sepatutnya apa saja feature jaminan dan tambah spesifikasinya detil permulaan Samsung  A3 2015 ini. Review...


blogivirta.fi
Naturaali -

Saat ini Wisata Bali sudah sangat komersial, semua kebutuhan bisa untuk liburan di Bali bisa dianggap memiliki harga yang tinggi. Dikarenakan Bali sudah menjadi tujuan wisata dunia. Bahkan Bali telah masuk dalam tujuan favorit untuk menggelar acara pernikahan baik untuk orang Indonesia atau luar negeri. Di satu sisi, kita harus bangga memiliki Pulau Bali yang menawan dan mempesona. Di lain sisi banyak juga masyarakat Indonesia yang cukup sulit untuk menikmati pulau Bali. Alasan keuangan yang...


blogivirta.fi
Naturaali -

Tempat Wisata di Kuta Bali sudah cukup dikenal  secara internasional. Selain dikenal dengan pantai pasir putih yang indah, matahari terbenam yang mempesona dan gelombang ombak menjadikan surga bagi para peselancar menjadi daya tarik bagi wisatawan domestik dan asing untuk mengunjungi daerah ini. Kuta Bali terletak di selatan Pulau Dewata tepatnya di Kecamatan Kuta Utara Kabupaten Badung. Pantai Kuta dapat ditempuh 1,5 km dari Bandara Internasional Ngurah Rai Bali dan sekitar 12 km dari...


blogivirta.fi
Naturaali -

Tempat Wisata Nusa Dua Bali adalah salah satu tempat wisata yang menjadi favorit wisatawan, terletak sekitar 40 km dari Denpasar dan klo dari Bandara Internasional hanya setengah jam waktu perjalanannya untuk sampai. Kawasan wisata ini dikenal dengan banyak hotel mewah dan sering digunakan untuk event internasional. Selain hotel mewah Nusa Dua juga menawarkan beberapa wisata yang menarik. Daftar Tempat Wisata Nusa Dua Bali 1. Pantai Nusa Dua   Wisata Bali terkenal dengan pantai yang eksotis...


blogivirta.fi
Produits de Beauté -

Hai semua:)! Sebagian wanita pasti pengen bibir mereka bisa kelihatan menarik. Kalo aku sih merasa lebih percaya diri aja saat menggunakan lipcolor yang warnanya cocok di kulit aku dan bisa di bilang kayak warna aku banget hehe. Dan Revlon Colorstay Moisture Stain ini merupakan salah satu lipcolor favorit aku. Tapi dari tersedianya 10 warna. Warna favorit aku itu Cannes Crush (025). Menurut aku kemasan Revlon Colorstay Moisture Stain ini cukup bersahabat untuk dibawa saat traveling. Kemasannya...


blogivirta.fi
supervain style of mine -

Batu Cincin Terbaik dan Popular - Cincin merupakan perhiasan yang sudah dikenal dan dikenakan banyak orang sejak ribuan tahun lalu baik bagi wanita maupun pria. Cincin diletakkan pada jari tangan dan dan melingkar pada bagian jari manis atau jari tengah. Belakangan ini Batu Cincin akik/permata telah menjadi buruan banyak orang. Hampir semua kalangan memiliki Koleksi Batu Cincin Secara tradisi biasanya cincin terbuat dari logam mulia, perak atau campuran dari bahan-bahan lain seperti tembaga...


blogivirta.fi
Suomi-futis -

Veikkausliiga 2014 HJK ON MESTARI KUUDENNEN KERRAN PERÄKKÄIN.  TPS putoaa Ykköseen ja HIFK nousee Veikkausliigaan kaudelle 2014. Päätöskierros IFK M-TPS 3-1 SJK-MYPA 3-1 FC Inter-Jaro 0-1 KuPS-VPS 0-1 FC Lahti-Honka 2-0 HJK-RoPS 0-3 Kierros 31 TPS-FC Lahti 0-1 FF Jaro-IFK M 1-0 FC Honka-KuPS 2-2 RoPS-SJK 1-2 VPS-HJK 1-1 MYPA-FC Inter 2-2 Kierros 31 KuPS-TPS 1-0 MYPA-FF Jaro 2-1 FC Inter-RoPS 4-1 FC Lahti-IFK M 1-1 SJK-VPS 0-3 HJK-FC Honka 1-1 HJK-MYPA 2-0 Kierros 30  TPS-HJK 1-4 FF...


blogivirta.fi
KaSil -

Normal 0 false false false IN X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Memilih Bisnis yang PASTI PROFIT di Era B isnis Digital. Dunia telah Berubah! Demikian pula cara-cara menghasilkan UANG, Tujuan bisnis adalah meraih Profit dan bisnis di era digital telah memberi kemudahan hanya dengan memanfaatkan Metode AMPUH google, maka bisnis Anda lebih pasti dalam menghasilkan PROFIT.  Sayangnya... jarang yang bisa melihatnya, kalau-pun sudah melihatnya mungkin tidak tau cara memulainya dll.    ...


blogivirta.fi
Taivaanrannanmaalausta -

Museum sebagai tempat untuk menyimpan benda-benda peninggalan sejarah dan artefak yang bernilai tinggi. Namun, ada beberapa museum juga yang mengoleksi benda-benda yang tak umum, unik, dan aneh. 1. Museum Shinyokohama Raumen, Yokohama, Jepang Mie raumen atau ramen telah menjadi makanan pokok di Jepang. Versi instan mi ramen diperkenalkan pada tahun 1958. Sejak saat itu, popularitasnya meledak dan kini memiliki 200 ribu restoran ramen. ika Anda penggemar mi ramen, silakan berkunjung ke Jepang...


blogivirta.fi



Taivaanrannanmaalausta -

1.HARNOKO DEWANTO: Harnoko Dewanto, pelaku pembunuhan 3 orang di Los Angeles, Amerika Serikat (Gina, Eri, Suresh). Vonis hukuman mati 2.Ny. ASTINI: pelaku pembunuhan 3 orang di Surabaya. Vonis hukuman mati dan telah dieksekusi tahun 2005. Astini alias Bu Lastri dinyatakan bersalah, karena melakukan mutilasi (membunuh dan memotong mayat korban) dengan dimasukkan ke dalam tas kresek yang dibuang di beberapa tempat sampah dan sungai di Surabaya. 3.RIO ALEX BULO (RIO MARTIL): Dia terbukti mencabut...


blogivirta.fi
Taivaanrannanmaalausta -

PEMBUAT KOMPUTER PERTAMA DIDUNIA. Sir Harold Thomas Flower. Dia adalah pembuat komputer elektronik pertama di dunia pada tahun 1941 yang bernama Colossus dan digunakan oleh Unit Pemecah Sandi Militer Rahasia Inggris untuk memecahkan kode transmisi radio NAZI. NAMA KOMPUTER KOMERSIL PERTAMA DIDUNIA. ENIAC (Electronic Numerator Intregrator Analyzer and Komputer) adalah komputer komersil pertama didunia. Komputer ini beratnya 60,000 pon dan besarnya satu ruangan besar (bisa bayangin kan ???)...


blogivirta.fi
Turunpalloseura -

TPS Hopealle. Tasapisteissä järjestys sarjataulukossa määräytyy taitokilpailutulosten perusteella, ei maalieron perusteella! Lohko A O P Maalit +/- Lohko B O P Maalit +/- HJK 3 9 11-1 +10 TPS 3 5 3-2 +1 Ilves 3 6 9-2 +7 KuPS 3 4 2-6 -4 TP-Seinäjoki 3 3 5-12 -7 FC Espoo 3 4 8-4 +4 Futura 3 0 0-10 -10 Tervarit-j 3 2 2-3 -1 Lohko C O P Maalit +/- Lohko D O P Maalit +/- TuPS 3 7 8-1 +7 MP 3 7 9-4 +5 JJK-j 3 6 7-2 +5 TPV 3 4 6-9 -3 Inter 3 4 7-4 +3 PK-35 3 3 4-5 -1 Tervarit-j M 3 0 0-13 -13...


blogivirta.fi
Trailing Space -

Whoa! Lately I've been busy writing songs instead of blog entries. The RPM Challenge is progressing well: I have about 30 minutes of material waiting for the final touches and mixing. I started the challenge with a project name Stranger At The Dinner . I picked a fresh name for this project because I didn't want to restrict myself mentally to anything I have done before... But I found myself writing postrock pieces again, so I renamed the project back to Trailing Space, which is my "real"...


blogivirta.fi
Trailing Space -

Whoa! The first song ready for The RPM Challenge 2009! Well, it is not 100% ready. It still needs some fixing and mixing (I haven't even listened to it with proper studio monitors). The beginning of the song is an instrumental postrock song similiar to my earlier Trailing Space works, but all of a sudden it changes the time signature and turns into a repetitive, hypnotic one chord krautmetal mayhem spiced up with King Crimson-esque tritonus layers. The name of the song, Gazing Solemnly At The...


blogivirta.fi
Trailing Space -

It is the 1st day of February and the first day of The RPM Challenge (record an album in 28 days)! Nice to start the challenge in Sunday when you have nothing else going on. I started my day with a cup of black coffee and an electronic, distorted beat layered with atmospheric electric pianos. When I began to add some guitars here and there, I found something just wasn't right and I couldn't improve the song any further. I closed the project file and restarted. It was a good choice. Soon I was...


blogivirta.fi
TPS -

TPS varmisti voitollaan piiri mestaruuden. Onnea koko joukkueelle! 2-7 (0-5) 5' 0-1 Mettälä (Ruohomäki) 11' 0-2 Kaunonen 20' 0-3 Ruohomäki (Zaya-Tammi) 22' 0-4 Zaya rp. 26' 0-5 Ruohomäki (Tammi) 48' 1-5 49' 1-6 Zaya (Tammi) 51' 1-7 Zaya (raho-Tammi) 70' 2-7


blogivirta.fi
TPS -

1-7 (1-2) 12' 1-1 Nyroos (Villanen) 23' 1-2 Zaya 40' 1-3 Nyroos 53' 1-4 Ruohomäki (Virho) 56' 1-5 Raho 60' 1-6 Tuuri rp. 68' 1-7 Tuuri


blogivirta.fi
Kehräämö -

Kun neljä miestä potkaisee pyöreän esineen kanttiseen verkkoon, löytää kokonainen kansakunta kadotetun identiteettinsä ja suo itselleen jälleen olemassa olon oikeutuksen. Ohuita ovat kansojen kohtalon langat.


blogivirta.fi
Robertin Kosmos -

Jep, eli perjantaina pidettiin aikaisemmin mainittu Mayday 3 wrestlingtapahtuma Helsingin Gloriassa pelonsekaisin tuntein että paljonko Lordin kansanjuhla sotkee suunnitelmia. Vielä kun joku radiokanava (olisko ollut City) mainosti että Lordi olisi meillä esiintymässä. Glorian henkilökunta oli tästä riemuissaan koska oletti että paikalle tulee sadoittain pissiksiä jotka vittuilevat siitä että Lordi ei paikalla ole. Näin ei kuitenkaan käynyt mutta ihmeteltiin porukalla kuka...


blogivirta.fi



« Edellinen 1 2 Seuraava »