Tänään on 22.10.2019 20:06 ja nimipäiviään viettävät: Anja, Anita, Anniina ja Anitta. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI

Oletuskuva

oletuskuva

Käyttäjätiedot

Nimimerkki:

fitLine

0 kpl

0 kpl

0 kpl

4 kpl

0 kpl

Blogin fitLine Fakta esittely

www-osoite:

www.fitlinefakta.fi
Blogin kuvaus:FitLine Fakta-blogin päätarkoitus on jakaa ajankohtaista ja asianmukaista tietoa FitLine-tuotteista ja niiden hyödyistä. Blogissa julkaistaan artikkeleita, jossa käydään läpi tuotteiden käyttöä, vaikutuksia, niistä tehtyjen tutkimusten tuloksia sekä kumota niihin liittyviä yleisiä harhaluuloja.

FitLine on tunnettu ja suosittu ravintolisätuotesarja, jota valmistaa ja myy saksalainen PM-Interational. Vannoutuneita FitLine-asiakkaita on tuhansia ympäri maailma ja mm. monet huippu-urheilijat toimivat tuotteiden virallisina sanansaattajina. Myös useat urheilujärjestöt ovat antaneet FitLinelle tukensa.

FitLine-tuotteet on kehitetty paikkaamaan ravintoaineellisesti puutteellista ruokavaliota ja tukemaan kehon normaalia toimintaa sekä tasapainoa. Tuotteita voi käyttää niin jaksamisen, painonhallinnan kuin yleisen hyvinvoinnin tukena ja ne soveltuvat kaikenikäisille. FitLine-ravintolisät ovat laadukkaita ja turvallisia; ne ovat valmistusmenetelmänsä ja koostumuksensa osalta useiden kansainvälisten standardien mukaisia.